Om hotellet

ANTAL RUM: 26
ANTAL BÄDDAR: 82
+ extrasängar.
Det finns spälsäng att låna.

DAGRUM
På varje våning finns ett dagrum med soffa, tv, matbord/stolar, kaffebryggare, kylskåp, mikro, kokplattor och ugn som möjliggör enklare matlagning. Här är det fint att umgås när man är flera som reser tillsammans.

ÖVRIGA FASILITETER
Dusch & toalett finns i korridoren. Max 9 rum delar på dessa.
Tvättstuga finns. Strykbräda/strykjärn.

PARKERING: finns i anslutning till hotellet. 
Motorvärmare går att hyra för 50 kr/dygnet.

HUSDJUR: tillåtna i vissa rum. Ring och kolla om det finns lediga "djurrum". Det är inte tillåtet att ha djur i sängen eller att lämna djuren kvar på rummet när man åker iväg.

INTERNET: Gratis WI-FI finns i hela huset.

INCHECKNING: från klockan 15.00, om inget annat är överenskommet.

UTCHECKNING: senast kl. 12:00, om inget annat är överenskommet. 

Hotellet startades utav Toril Johansen Jansson och öppnade den 1 mars 2009. Urspungligen var huset ett patienthotell som tillhörde det numera rivna sjukhuset i Boden.


Bodens B&B är ett genuint och trevligt hotell som ligger i ett lugnt område av Boden. Från hotellet är det nära till  både mataffär och flera restauranger. Det finns busshållplats utanför, och även en lekpark alldeles i närheten. Till Bodens absoluta centrum med shopping, bio, restauranger, äventyrsbadet Nordpoolen och nöjen tar det 10 minuter att promenera.

Det är också nära till idrottsarenor som Boden Arena, Pagla skidstadion, Björknäsvallen (hockey/fotboll) och Hildursborg (handboll/innebandy mm.).